Re-cycle

STAP 5

Als de stoel, na meervoudig hergebruik, echt niet meer bruikbaar is, laten we de stoel lokaal recyclen door een afvalverwerker. De 8 design principes van Interstuhl bewijzen in deze laatste fase nogmaals hun waarde: het is relatief eenvoudig om de stoel zodanig te recyclen dat er weer waardevolle grondstoffen uit ontstaan. Momenteel onderzoeken we met verschillende partijen hoe we meer waarde aan die gerecyclede grondstoffen kunnen toevoegen. Hoe dan ook, wij zorgen dat de grondstoffen goed terecht komen. Daar maken we als circulaire onderneming iedere dag werk van. Een enorme uitdaging!

 

Barkruk uit 100% gerecycled materiaal

Onder het nieuwe label ‘360 by Velto’ is een nieuw zitmeubel geïntroduceerd. Deze is vervaardigd uit een gerecyclede bureaustoel. De kruk is een perfecte aanvulling op ons CE assortiment, vervaardigd uit 100% PP en dus oneindig herbruikbaar. Zolang de grondstof maar zuiver wordt gehouden.

“Van 1250 gebruikte beschermkapjes van bureaustoelwielen kan er één barkruk geproduceerd worden.”


De barkrukken gemaakt van oude bureaustoelen van het merk Interstuhl zijn in drie verschillende kleuren te bestellen. Een barkruk die zeer sterk is. Geschikt voor buiten of binnen. Met ergonomische handige voetensteun. Voor slechts 99,- excl btw.