Conferentie BMCE | 18 mei 2017

5 mei 2017


In 2016/2017 is een landelijk onderzoek gedaan naar de Circulaire Economie en meer in het bijzonder Business Modellen. Velto heeft meegewerkt aan dit onderzoek en wij zijn tot ons grote genoegen als koploper naar voren gekomen!

De resultaten van het landelijke onderzoek naar de Circulaire Economie zullen worden gepresenteerd op een landelijk congres op 18 mei 2017 in en naast de Eusebiuskerk in Arnhem. De conferentie duurt van 09:30 uur tot uiterlijk 13.00 uur.
Tijdens deze conferentie zullen verschillende sprekers het woord voeren. Dit zijn o.a. Wiebe Draaier (Rabobank Nederland), Hannie Vlug (Ministerie I & M), Maria van de Heijden (MVO Nederland) en Florens Slob (Circulaire Coalitie) en Jan Jonker (Radboud Universiteit).
Bezoekers ontvangen de resultaten van het landelijke onderzoek wat bij die gelegenheid verschijnt.

Aansluitend op de conferentie worden de bezoekers aan de conferentie uitgenodigd voor de Circulaire Economie Markt. Deze is gratis en voor een breed publiek. Doel van deze markt is om op een positieve, licht speelse en interactieve manier te laten zien wat de circulaire economie behelst.

Wij zijn uiteraard aanwezig om ons te presenteren. Deze CE Markt wordt op de Markt naast de Eusebiuskerk in Arnhem aansluitend georganiseerd. Voor meer informatie, zie de website van Circulaire Business modellen >>

Hopelijk tot dan!