Gun stoelen een tweede ronde, wegdoen is zonde!

30 maart 2016

Medewerkers brengen dagelijks vele uren door op hun bureaustoel en vaak is dat ook te zien. Maar juist het vuil dat niet meteen zichtbaar is, geeft de grootste problemen. Er leven bijvoorbeeld honderdduizenden huisstofmijten en andere micro-organismen in de bekleding van een gebruikte bureaustoel. Ons advies: laat de stoelen minimaal elke drie jaar intensief, micro-bacteriologisch reinigen. Zo voorkomt u gezondheidsproblemen, zoals irritaties aan de luchtwegen en allergieën.

Voor deze cleaning komen we naar u toe, tijdens werkuren of in de avond. Onze diepreinigingsmachine spuit de reinigingsvloeistof onder hoge druk de stof in; na de werking zuigen we het er – weer onder hoge druk – ook uit. Drie uur later is de stoel droog en klaar voor gebruik. Door deze korte droogperiode hebben bacteriën geen kans om zich opnieuw te nestelen. Kortom, een relatief eenvoudige manier om uw ziekteverzuim te verlagen.

Tot slot, zelf doen komt de stoel meestal niet ten goede. terwijl de stoel na een professionele schoonmaakbeurt weer zo goed als nieuw is.

Lees meer over het Interstuhl Cleaning pakket >>