Reviews workshop DE NIEUWE KANTOOROMGEVING

1 juni 2016

Het onderwerp is zeer actueel en blijft het constant veranderen. Vooral het delen van elkaars ervaringen helpen mij. Dit zijn de praktijkvoorbeelden waar je voor komt. Interstuhl vervult de juiste rol voor haar dealers, door te investeren in kennis! Een extern persoon zoals Leon Gardien sluit hier perfect bij aan.

Frits van Santen  |  EM Kantoorsystemen b.v.

 

Leon heeft met zijn achtergrond van fysiotherapie en ergonomie een goede uitleg gegeven, wat de effecten zijn van verkeerd of te lang zitten. Met deze opgedane kennis, kunnen wij onze klanten bewust laten worden van deze oorzaken en effecten. Wij kunnen nu een completer en beter advies geven!

Peter Abbate  |  Prima Office

 

Het onderwerp waarvan iedereen van op de hoogte moet blijven omdat het de plek is waar veel mensen (te) veel tijd zittend doorbrengen met alle (gezondheids) gevolgen van dien. Een aanrader voor iedere HR professional!

Saskia van der Valk-Romeijn  |  DeskFIT

 

Heel interessant! Léon heeft ons uitleg gegeven over energiesystemen. Verder heeft hij het gevaar van langdurig aaneengesloten zitten in combinatie met stress met een mooi schema toegelicht. Ik kan deze informatie zeer goed gebruiken bij advies aan onze klanten.

Afra van Ruiten  |  hijdra.com