Fit in Business

Naast een gezonde werkplek zijn ook factoren als meer beweging en gezond eten van belang voor het behalen van betere prestaties en vitalere mensen op de werkvloer.

Fit in Business is een uniek programma van drie maanden ontwikkeld door Cambridge Weight Plan voor zowel werkgevers als werknemers om te werken aan een gezond bedrijf in ruimste zin van het woord. Fit in Business zorgt ervoor dat mensen zowel fysiek als emotioneel in beweging komen.  Doelen stellen, grenzen durven verleggen en uit de comfortzone stappen. Dat zijn belangrijke stappen van dit programma. Om vooruitgang ook te kunnen meten zet Fit in Business de Polar Loop in. Dit is een activiteitenmonitor die o.a. zit-, slaap- en bewegingsuren registreert. Zo wordt het met de tijd overzichtelijk of iemand een voldoende gezond leven leidt.

 

Het (basis)programma bestaat uit een intake gesprek, workshop op locatie (twee uur), stappenplan, online- en telefonische coaching en de afronding/evaluatie.  Wilt u meer weten over deze service? Neemt u gerust contact op via verkoop@Interstuhl.nl en de specialisten helpen u graag verder.