VACATURE: Commerciële accountmanager bij Interstuhl en Cantor (circulair)

13 november 2020

                                                                                                                                                                                                                                                                      

Commerciële accountmanager bij Interstuhl
en Cantor (circulair)

Interstuhl (en Cantor) zoekt een enthousiaste accountmanager voor Nederland.
Een persoon die begrijpt hoe je succesvol kan zijn in de business-to-business markt en affiniteit heeft met interieurarchitectuur.

 

Omschrijving Interstuhl en Cantor:

Zitcomfort en interieuroplossingen zijn onze lust en leven. In Nederland en België zijn we al ruim veertig jaar actief op de zakelijke markt als importeur, adviseur en leverancier van Interstuhl. We weten hoe we men gezonder, comfortabel en eleganter kunnen laten zitten. We hebben als missie om men zichzelf te laten overtreffen en bewust te laten worden van hun leef- en werkomgeving. Met Cantor beschikken we over een collectie aan duurzaam design meubilair die ontwikkelt is door ontwerpers uit de Benelux die allen hun impact op het milieu beperken. Ons kantoor en beide showrooms zijn gevestigd in Zoeterwoude.

 

Functieomschrijving & werkzaamheden:

Het zoeken naar en bezoeken van (nieuwe) relaties zoals architecten, projectinrichters, interieurontwerpers en eindgebruikers behoren tot je dagelijkse taken. Je denkt oplossingsgericht en kunt dilemma’s analyseren met als doel: het geven van advies op maat. Je staat midden in de organisatie en werkt samen met het ervaren team van ruim 20 personen van Interstuhl en Cantor. Je benadert en ondersteunt actief bestaande- en potentiële nieuwe klanten en opdrachtgevers. Je hebt een hands-on-mentaliteit en zoekt altijd naar uitdagingen met een commerciële insteek. We zoeken iemand die veelzijdig is en een organisatie met plezier wilt laten groeien. Een commerciële accountmanager die op zoek is naar een nieuwe uitdaging!

 

Eisen

 

Beknopt overzicht functie

 

Zie je de vacature wel zitten? Stuur je sollicitatie (inclusief CV en motivatie) t.a.v. Wilbur van der Velde naar
wilbur@interstuhl.nl